Bvlgari ~ Goldea

Parfem koji me grije ovih zadnjih, zimskih, vjetrovitih dana, inspiriran je suncem, zlatom i svjetlošću, a zove se Bvlgari Goldea. Izašao je u 10. mjesecu prošle godine i predstavlja početak nove Bvlgari kolekcije. Nova kolekcija dolazi nakon 10 godina, od kada je posljednja, Omnia, izašla. 

Priču i sve bitne informacije o kreiranju parfema, možete pročitati –> ovdje

12834626_10207939814640706_1433115991_n

Kompozicija je orijentalno – cvjetna, odvažna i naglašeno mošusna, a kreirao ju je Alberto Morillas. Započinje notama kristalnog mošusa, cvijeta naranče, maline i bergamota. Srce uključuje zlatni mošus, ylang-ylang i jasmin. U bazi su smješteni akordi baršunastog mošusa, ambera, pačulija i egipatskog papirusa.

Pri prvom špricanju i njuhu, dojam koji je na mene ostavio ovaj parfem je – fin i topli miris. Ugodan miris, pogodan za žene svih dobi. Mnogi smatraju da je Bvlgari ovdje igrao previše sigurno, no mene je zavela slatkasto – topla nota, zbog koje se stalno njuškam 😀 Slatkoća parfema je naglašena, ali savršeno izbalansirana toplim notama mošusa, koji je prisutan u svim slojevima. 

Kada osjetim miris ovog parfema zamišljam zgodnu, sređenu ženu u večernjoj toaleti, koja grije prostoriju gdje god se pojavi. Ovaj parfem pomalo stvara ovisnost kod mene, jer mi stalno rade nosnice, kada ga odlučim nositi 😀

20160310_123859

I ovo je jedna od onih divnih bočica, koja se savršeno može uklopiti među dekorativne ukrase u prostoriji. Lijepo je ukrašena, a inspiriranost suncem i svjetlošću se lijepo prenijela na nju. Podsjeća na zlatnu, magičnu kapljicu. 

Trajnost mirisa na meni je oko 6-8 sati.

*PR poklon

Volite li Bvlgari mirise? Jeste li isprobale Goldea-u?

Hvala na čitanju!! 🙂 🙂

Ivana ❤ ❤

 

12 thoughts on “Bvlgari ~ Goldea

  1. Nisam ga probala ali tako si ga savršeno opisala da imam osjećaj kao da jesam.
    Možda ga i dobijem (čitaj trazim) od muža za Uskrs haha

  2. Inače, najdraži parfem svih vremena mi je Omnia Amethyste, obožavam Bvlgari 😀 ovaj nisam isprobala, ali vjerojatno ću si opet uzeti neki od bvlgarija kada iscrpim Victorias S 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s