Empty products #5

Došlo je vrijeme da operem i ispoliram prazne ambalaže, pripremim ih za slikanje i započnem pisanje Empty products posta 🙂 Ovakav tip posta zahtjeva, u mom slučaju, najviše truda, jer je uvijek mnogo proizvoda koje treba uslikati (a vrijeme je sivo) :D, no uz to trebam uključiti mozak i prisjetiti se kakav je dojam ostavio na mene pojedini proizvod, jer sam neke od njih potrošila i prije nekoliko mjeseci 😀 Još uvijek nisam postala odgovorna i marljiva, te stekla naviku da zapisujem u rokovnik zabilješke i misli o određenom proizvodu – tako da se ne moram patiti kada dođe vrijeme za pregled i sastavljanje mišljenja 😀 Dobro je što je unutar nekih ambalaža ostao miris, a miris najbolje aktivira moja sjećanja 🙂

20150124_141623

20150124_141803

Schauma Fresh it Upjedan od mojih najdražih šampona, svoju oduševljenost njime podijelila sam u Favorite Hair Care products postu 🙂 Šampon koji će Vam lijepo oprati kosu, riješiti je masnoće i prljavštine, a neće ju otežati niti isušiti. Obožavam ga koristiti i mislim da je Schauma napravila odličan posao s ovom vrstom šampona 🙂

Schauma Silikonfrei – šampon koji ima sličan efekt kao i prethodni. Lagan je na kosi i lijepo ju čisti, ali ne dobijem tu dozu osjećaja svježine i čistoće vlasišta, kao što dobijem s Fresh it Up. Ali je stvarno ok šampon za koristiti 🙂

Pantene Aqua Lightmožete primijetiti da me privlače šamponi, koji već na prvi pogled djeluju lagano, prozračno. Volim osjećaj temeljito oprane kose i težim da šampon bude što laganiji, jer poslije svejedno stavljam ili neku masku za kosu ili jači regenerator, koji joj vrati tu “težinu”. Ovaj Pantene šampon je jako lagan na kosi i nekako me podsjeća na šampone kojima mi je mama prala kosu, dok sam bila mala 😀 Zamjerka je ta što moju gustu kosu previše zapetlja i ne daje joj ikakvu lepršavost. Ne otežava ju, ali joj ne pušta ni da pada kako ona želi. Sva sreća što, kao što sam spomenula, postoje proizvodi koje koristim nakon samog pranja 😀 Zamjerka ide i ambalaži – jako, jako teško je otvoriti čep šampona, dok su mi ruke mokre. A ruke su mi logično mokre kod svakog kupanja hehe 😀 Onda moram u onoj pari potražiti ručnik i pomoću njega upotrijebiti silu da bi otvorila bočicu šampona 😀 Potrošila sam dvije ovakve bočice i sa svakom sam imala isti problem.

20150124_141911

Balea Carambola Lambadagel koji miriši po nekom finom, tropskom, osvježavajućem soku 🙂 Tipični, lagani LE Balein gel za tuširanje. Meni je pružio svu potrebnu dozu čistoće u vrijeme toplih mjeseci. Nije njegovao kožu, ali opet, meni je na svakodnevnoj bazi za vrijeme toplih dana dovoljna čista koža, dok 1-2 puta tjedno namažem neki losion za tijelo.

Balea Limette & Aloe Vera – ovo mi je najdraži gel za tuširanje od Balea-e i isto ga volim kupovati u toplim mjesecima. Sasvim solidno opere moje tijelo, a zbog savršenog mirisa, na mene djeluje umirujuće i osvježavajuće istovremeno. Za razliku od Carambole Lambade, ovaj ima mrvicu kremastiju teksturu, tako da pruža i blagu njegu tijekom tuširanja 🙂

Fa Greek Yoghurtčitavu vječnost nisam kupovala Fa gelove za tuširanje 😀 no ovaj je mama uzela u trgovini. Gel je sasvim oke, miris mu je poseban, jer podsjeća na miris sladoleda/nekog ljetnog deserta 😀 Jako slatkasto, prava kombinacija mirisa jogurta i badema. Djeluje lijepo i njegujuće na kožu. Ako ste ljubitelj ovakvih mirisa kod gelova, probajte s ovim 😀

Nastavljamo s gelovima za tuširanje 😀 😀

20150124_142052

Dove Shea maslacDove je moj najdraži brend, kada se radi o gelovima za tuširanje 🙂 A ovaj od shea maslaca mi je najdraži koji imaju u ponudi. Ima prekrasan, poseban miris, miris koji najavljuje da se radi o nečem bogatom, kremastom, a opet osvježavajućem i čistomGel koji ima sve – pranje, njegu i miris kože nakon tuširanja 🙂

Palmolive Thermal Spagel koji sam tek nedavno otkrila i uz Dove Shea maslac mi je trenutno najnajdražiToliko lijepo miriši po čistoći, zamiriši Vaše tijelo i kupaonicu. Miris koji stvori ugođaj da ste oprali svoje tijelo kako treba haha. U sebi ima sitne granule, koje pojačavaju doživljaj tuširanja. Probajte ovaj gel, vjerujem da ćete biti oduševljeni kao i ja 😀

20150124_142221

Neutrogena Visibly Clear ~ Pink Grapefruit dosta popularan čistač lica. Mislim da je stvoren za mješovitu/masnu kožu. Danas sam sva neka u čistoća modu haha pa nastavljam tako i s ovim proizvodom 😀 Ovaj proizvod je gelaste teksture, ali se u dodiru s vodom lagano zapjeni i tako lijepo rasprostrani na licu. Osjećaj koji dobivam s ovim proizvodom, je isti kao što valjda tanjuri dobivaju kada ih perete ručno nekim dobrim sredstvom za pranje 😀 Stvarno makne svu masnoću, prljavštinu, ostatak make-upa s lica, a miris mu je jako osvježavajući i razbuđujući – zato ga posebno volim koristiti ujutro. Još jedna dobra stvar – iako je dobar skidač svega nepotrebnog s lica 😀 nije ga osušilo 😀 Ostaje samo sklisko čisti osjećaj

Mixa dvofazni odstranjivač šminkeposvetila sam mu recenziju 🙂 Zaista lagani, ni malo agresivan proizvod za skidanje šminke s očiju. Ne ostavlja masni trag, zapravo imam dojam da baratam s vodom 🙂

Hipp Intenzivna krema, Garnier Moisture Match (combination to oily skin) obadva proizvoda su bila smještena u Everyday beauty favorites postu, pa škicnite tamo ako Vas zanima. Mislim da je Hipp krema, nažalost, povučena iz prodaje. 

20150124_142438

L’oreal Ever Rich maska za kosu proizvod koji je isto završio u mom Favorite Hair Care products postu. Trenutno najdraža maska za kosu, koja ju učini nestvarno lijepom, a na miris koji ostavlja na njoj sam se navukla, kao na čokoladu 😀

Look by BIPA odstranjivač lakanisam bila u blizini Mullera da uzmem voljeni, zeleni Aveo, pa sam ovog ubacila u košaru. Stvarno nisam bila razočarana učinkom. I dalje je Aveo moj favorit, no ovaj ne zaostaje za njim. Imam dojam da treba jako malo proizvoda iskapati na blazinicu, a savršeno i brzopotezno skida lak. Odlična stvar je i to što mi se tamniji lakovi puno manje mrljaju po noktu, kada koristim ovaj odstranjivač.

Obadva proizvoda dobila su svoju recenziju

20150124_142530

Barfuss maska za stopalaklik 🙂

L’Occitane Cerisier Rouge Red Cherry krema za rukeklik 🙂

20150124_142754

Dove Invisible Dry, Nivea Invisible for Black & White – kada se radi o zaštiti od znojenja koristim samo roll-on tip proizvoda. Kao što primjećujete, privlače me oni s – Invisible u naslovu. Volim proizvode koji se brzo upijaju, jako dobro štite od znojenja i neugodnih mirisa i ne ostavljaju tragove na odjeći i samim time ne oštećuju ju. Ova dva roll-ona su podjednako dobra kod mene kada se radi o brzom upijanju u kožu, niti jedan ne ostavlja tragove na odjeći bilo koje boje. Dove mi je draži, jer duže i kvalitetnije drži neugodne mirise pod kontrolom. U tome pobjeđuje Niveu 😀

20150124_143002

Kringle Candle Vanilla Lavender mirisna svijeća – spominjala sam ju u ovom postu. I dalje sam oduševljenja intezitetom i ljepotom mirisa.

Sljedeće dekorativne proizvode nisam potrošila, već više istrošila 😀

Essence Sun Club brunettes bronzer – također sam ga svrstala u Everyday beauty favorites postu. Iako je jako voljen, prošao mu je rok trajanja jesenas i mora u smeće 🙂 Sljedeći primjerak kupujem na ljeto, jer ima sve što tražim od jednog bronzera, a nije skup 😀

Rimmel Apocalips Galaxynajdraža nijansa Apocalips proizvoda. Savršena tekstura i neljepljivost. Divna tamnoljubičasta-šljivasta boja, no opet prekrasno nosivaNadam se da ću uskoro ponovo kupiti ovaj proizvod ili neki njemu sličan

Yves Rocher 360° Length maskara – recenzija – ovdje. Maskara koju sam voljela, koristila i potrošila 😀

20150124_141531

To su moji trenutno potrošeni proizvodi. Nadam se da je nekome post bio koristan. Uživajte u ostatku večeri/dana, a ja idem ovo baciti u smeće 😀 😀

Jeste li koristile neki od spomenutih proizvoda? Koji bi opet potrošili, a koji više ne kupujete? Jesam li Vas potakla da isprobate neki?

Hvala na čitanju!! 🙂 🙂

Ivana ❤ ❤

Advertisements

50 thoughts on “Empty products #5

    • ni ja nemam naviku kupovati Rimmel stvari,,, ugl, jer su police dosta neuredne :/ ali ovo sam kupila jer su bila dobro zatvorena ta sjajila-ruževi 😀
      zapeli su mi za oko neki Rimmel ruževi, ali mislim da ću njih s Feeluniquea 😀

  1. Razmišljam se i dalje za Neutrogenin čistač i Mixin odstranjivač. Na jednom spisku su mi i uvek tako bacim pogled. Meni generalno treba da skidanje šminke i povremeno skidanje pudera (5 puta za čitavu godinu 😀 i tada uspem da upalim lice, što puderom, što neodgovarajućim skidačem pudera, buknu bubuljice, crvenilo, upaljene bubuljice, ma svašta nešto, i nesnosni svrab).

    Sad sam shvatila da sam kupila pogrešnu HiPP baby kremu. Kod nas ima ona Sensitive kolekcija sa drvcetom. A meni bi trebala baš ova. Ovu što ja imam ipak nije za kožu sklonu bubuljicama jer ima neke iritante, ali je mnoogo hranljiva za moju okoločnu regiju. I ne mogu da verujem da će ovu povući, a da neću imati prilike da je probam. Baš bezveze..

    Sve ove kupke sam manje više probala i ova Palmolive je stvarno super! Mada više volim onaj zeleni iz aromatherapy&oil kolekcije, nikad ime neću zapamtiti, ali ima miris limunove trave i čim dođe proleće, leto, nju, trešnju i narandžu moram da nađem i da uživam. Trenutno mi je OK Nivea Cream Care, Mixa baby narandžasti gel i onaj beli sa bademovim uljem, Afroditine Jojoba oil, i one koje više nigde ne mogu naći- od grožđa i badema, dve najsavršenije kupke, Velneina kupka od narandže Moram zimi da uzimam te koje ne isušuju, bilo uljane.

    Šampone uvek moram blage da koristim. Ali ova tri su mi isto na jednom spisku i imam neki strah da ih kupim jer su meni uglavnom ti šamponi jaki, ali mi treba i neki jači kad hoću da odradim temeljno i dubinsko čišćenje i kose i teme glave.

    • prije sve, Hvala na velikom komentaru 😀 volim kada se to dogodi hehe 😀
      ako imaš masniju kožu lica kao ja, ovaj Neutrogenin će ti svakako odgovarati, jer skida sve, a mene nije isušivao 😀 a miriši prekrasno po čistoći 😀 Mixin skidač šminke je idealan za osobe s osjetljivom kožom, jer piše da ima taj neki umirujući ekstrakt ruže, pa to valjda ima neki učinak

      U Palmolive sam zaljubljena i puno hvala na preporukama 😀

      ako smatraš da će ti ovi šamponi biti jako, onda da, kupiš jedan, pa koristiš jednom tjedno, kao generalno čišćenje 😀 😀

  2. Brafuss masku za stopala sam probala i ok mi je 🙂 vjerojatno i gelove za tuširanje, Dove i Palmolive sigurno 🙂 jako me zanima Neutrogena gel za umivanje i mislim da ću ga definitivno probati, pogotovo što mi se jako sviđa krema iz te iste linije 🙂

  3. Ajme koliko proizvoda 😀 ja nista ne uspijem potrositi i sad sam si dala zadatak da ne smijem nikakav novi gel za tusiranje uzeti dok sve ove ne potrosim koje imam, a i za ostalo vrijedi xD…sve nesto stedim jer mi je zao trositi i onda vec rok trajanja prodje. Svidja mi se po opisu ovaj Fa gel za tusiranje, mislim da bi mi se svidio taj miris jako ❤ – eto vec si proturijecim s prvom recenicom 😀 ali sta cu kad me navuces uvijek na nesto novo xD i kringle svijeća je super sigurno 🙂 i drago mi je da ti se svidja Loreal maska, ja ju isto kao sto znas obozavam i stalno ju iznova kupujem 🙂

    • da, vjerujem da bi ti se jako svidio miris Fa gela, mislim da voliš takve 😀 mama ga opet kupila, pa možeš snifat 😀
      ma troši to sad sve, nikakvo kupovanje dok ne potroši haha ja mislim da ću sa napokon kupiti koji LPM čisto da probam haha
      hvala ti na otkriću L’oreal maske ❤
      svijeća je super i još uvijek mi se plače, jer je izgorila do kraja 😀

  4. S tvoje liste sam probala samo hippovu kremicu, al nisam bila baš pretjerano zadovoljna njome pa sam je proslijedila mami..kako to uglavnom i ide, jel ;). Voljela bih probati L’oreal Ever Rich maska za kosu, zvuči stvarno divno, od mirisa do efekta.

  5. Lijepa hrpica se tu nakupila 😀 Neutrogena proizvode stalno izbjegavam jer sam si nešto zafilmala da su oni za suhu kožu i sad si me baš zainteresirala s ovim čistačem 😀 Essence bronzer smo već komentirale i slažem se da je riječ o odličnom bronzeru za te novce 😀 Roll on dezići su mi najdraži i kombiniram Vichy i Garnier, htjela bih probati još koji, no s tim me nekako strah eksperimentirati 🙂

    • da tako i ja, uvijek rotiram 2 roll-ona ova, i strah me započinjati novi,, 😀
      Essence bronzer je prepredobar 😀
      ovaj čistać je baš za našu masnu kožu, vjerujem da bi ti odgovarao 😀

  6. Sad ide i neutrogenin čistač lica na WL LOL Navečer koristim ‘Od Boga poslat’ Eveolineov SOS, a za ujutro sam ostavila Balein gel za pranje lica za mješovitu kožu i neznan ti, iako mi paše imam osjećaj da mi je dobro osušio obraze :/ morat ću za jutro uložit u neki blaži 🙂 Ima dosta stvarčica, bravo za kozmetiku posebno 😀 I ja triban svoje izbacit, katastrofa san 😀

  7. Uuuu, moram nabaviti ovu Neutrogeninu umivalicu, a već ih imam tri na lageru. :3 Od svih tvojih proizvoda sam probala Dove gel i bio mi je ok, al ipak najdraži su mi Niveini. 🙂 Super mi je bio ovaj NIvein invisible black&withe, ali ja sam koristila dezić u klasičnom obliku, nisam fan roll on-a. 🙂

  8. Ovaj gel od Neutrogene sam neko vrijeme intenzivno kupovala i bio mi je odličan, mogla bih se opet na njega prebaciti 😀 Hipp intenzivna je isto super, pogotovo za umirivanje depilirane bikini zone za što ju najčešće koristim, ali cijedim zadnje kapi 😦

  9. Volim Baleine gelove za tuširanje, ova dva nisam probala jer uvijek kupujem iste. 😀 Imam hrpu gelova za tuširanje i stalno ih kupujem i samo ih gomilam, ali šta ću kad ih volim. Hahah. U dm-u je nedavno bila neka akcija kupiš 2, a 3 dobiješ besplatno pa sam kupila tri Neutrogenina proizvoda. Ovaj koji si ti potrošila, kremasti gel i dnevni piling gel za lice. Prije ih nisam koristila, a svidjela mi se ambalaža i njihov miris pa sam ih odlučila probati. 🙂 Slažem se da zaista očisti svu masnoću sa lica, jedino što meni malo zateže lice. Ali volim onaj svježi osjećaj koji daje dok je na licu. Super proizvod. 🙂

    • uf, moram naletiti na takvu akciju Neutrogenini proizvoda ❤ obožavam ih 😀
      da, već sam čula da zna zatezati neke… ali eto, barem je dobar kada želiš generalno čišćenje lica napraviti 😀

  10. Za Dove roll-on uvijek potpisujem 🙂 Privlači me Mixa..ali to tek kad nešto od proizvoda potrošim 😉 I svaka čast na skupljanju potrošenih proizvoda. Ja kad ih potrošim, odmah poslikam i bacam. I također, zapišem utiske u rokovnik, da se sjetim kad dođe taj oblik posta na red. Tko bi to sve popamtio 🙂

  11. volim taj Palmolive Thermal Spa , i probala sam ga, odlican je, dok me svi pitaju koji si parfem koristila, a ja nisam nista spricala, samo koristila taj gel za tusiranje, da nemam 10 gelova za tusiranje, koje sam dobila, kupila bi opet taj , stvarno je super,
    Amina ❤

  12. Aaa koliko proizvoda, baš si bila vrijedna onda. Otvorila sam sebi još jedan tab sa ovim postom kako bi mogla odma pisati svoj komentar. 😀
    E ovako, sa Schauma šamponima imam jako slaba iskustva, nekako su mu previše kremasta i blaga za pranje kose tako da več dugo nisam kupovala nešta od Schaume.
    Pantene Aqua Light imala sam serum ili regenerator (šta god onda bilo) u spreju i miris me je oduševio. Iz bočice onako leprša ta neka svežina i čistoča, miris je savršen. Kod nas u Sloveniji je bila kolekcija Aqua Light jako malo vremena i mislim da više nema u prodaji no nisam sigurna. Ali sa prvim odlazkom nazad za Zagreb kupujem da se prisetim tog lepog mirisa.
    Ja imam naviku da kad nekde odem ili putujem kupim gel za tuširanje onako totalno na slepo, tokom kupovine ne mirisem ga kako bi me onda iznenadijo na nekom putovanju i ostao bi mi miris u sečanju. Tako da na Fa Greek Yoghurt, Dove Shea maslac i Palmolive Thermal Spa imam jako lepe uspomene i evo sad dok pišem ovo kao da osečam njihove mirise i prelepe memorije. Meni je bio Fa Greek Yoghurt za mrvu presladak a Palmolive Thermal Spa sa tim granulama je moj najdraži. Priznajem da sam zaboravila na njega,no več razmišljam da ga sutra kupim ponovo ali ne smem pošto imam hrpu njih drugih u kupatilu za izprobat 😀
    L’oreal Ever Rich maska za kosu je maska koja je več dugo na mojoj wish listi, gledam je več duže vreme u Mulleru i ovde kod tebe na blogu, svaki put mi oči zažare od radosti kad je vidim i kad potrošim ovu što sad koristim kupujem L’oreal dosta je bilo više 😀 ♥ Nakon tvoga posta o Candle svečama ja sam otišla i pokupovala par sveča, sve pohvale za trgovku koja je bila jako ljubazna i nasmejana no moj favorit ipak ostaje Yankee candle jer su mi nekako više intezivniji mirisi. Essence Sun Club brunettes bronzer je za mene previše naranđast, kupila sam par puta no nikad me nije osvojijo tako da sam se pozdravila sa njim več davno..

    • hehe i ja mnogo puta kupujem gelove za tuširanje na slijepo, jer si dam s tim oduška da eksperimentiram,, nemam osjetljivu kožu, a oni su pristupačnih cijena 😀
      Kupi si Thermal spa ponovo ćeš se zaljubiti 😀
      i meni je Fa dosta sslatkast,, bila sam u nekoj fazi slatkih mirisa 😀
      jooj baš mi javi dojmove kada kupiš L’oreal masku ❤ stvarno se nadam da ćeš se zaljubiti u nju kao i ja 😀
      da mnogi se žale da im je taj Essence prenarančast … na mom licu je taman, niti prehladan, niti pretopao 😀

  13. Čovječe, kad to tako na hrpu staviš, stvarno vidiš koliko se skupilo proizvoda i koliko trošiš. Ja mislim da nikad neću imati empties post na blogu jer sporo trošim proizvode i sve odmah bacam nakon što i potrošim. Doduše, koristim dosadnu kozmetiku koja se teško može prikazati: npr. prirodni sapuni, posebni šamponi i micelarne – sve to jer imam seboroični dermatitis. Tak da, nije ni vizualno privlačno, na fotkama bi izgledalo bezveze 😀

    • vjerujem da bi mnogim čitateljicama bio koristan ovakav tip posta kod tebe 😀 svi trošimo različite stvari, i svi tražimo različite proizvode 😀 probaj jednom hehe 😀 dobro haha,, sapun je teško pokazati kada se potroši, jer nestane hehe
      ali vidim često da se cure/žene bore s seboroični dermatitisom,, pa će im sigurno pomoći 🙂

  14. Bome potrošila si ti toga. I ja bi trebala početi zapisati dojmove i super ti je ta ideja. Ja se stalno prisilavam da počnem pisat cijene proizvoda, ali za sada čuvam račune, ali sam se sva pogubila onda tražit 😀
    Neutrogena čistač je meni super, potrošila sam baš neki dan već možda peto pakovanje i uvijek imam jedan u zalihi. Uvijek ga kombiniram sa još nekim gelom i mislim da baš zaslužuje recenziju.
    I ja isto volim Nivea roll on-ove i za sada su mi možda najdraži.
    Namamila si me na ovu L’oreal masku i definitivno ću je kupiti samo da malo potrošim zalihe 😀

    • da i ja sam početkom pisanja bloga zapisivala svaku cijenu haha, nekako sam s vremenom odustala 😀 sada samo pamtim ako je u pitanju novi proizvod ili ako nekom proizvodu posvetim posebnu recenziju haha 😀 ali bilo bi lijepo imati sve zapisano ili sačuvano 😀
      Neutrogena čistač je baš odličan proizvod, baš se možeš pouzdati u njega 😀 sad koristim jedan od afrodite koje ću spomenuti poslije 😀
      baš me zanimaju tvoji dojmovi za L’oreal masku, jer znam koliko voliš isprobavati proizvode za kosu 🙂 🙂

  15. Bas si se potrudila i potrosila puno beauty proizvoda! I ja sam ih prije sakupljala kako bi ih pokazala u videima i blogu, ali toliko toga se nakupilo, a ja nisam imala vremena snimati, tako da sam ih sve bacila i sad u zadnje vrijeme vise ne radim empties recenzije! Ali uvijek mi je zanimljivo procitati tudje preporuke!
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    • da, znam kako to ide … nakupi se puna vrećica, a nema se vremena poslikati i lijepo pisati/popričati o proizvodima 😀 a nikome se ne gomila smeće u kući 😀
      drago mi je ako ti je bio koristan ovaj post 😀 :*

  16. fa kremasti gelovi i dove su predivni, i super mirišu 😀 morat ću nekad isprobat tu garnier moisture match, izgleda promising, a dove dezići su mi bolji od niveinih, niveini na mene nemaju neki učinak :/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s