New In ~ Božićni pokloni, nagrade, shopping, suradnje <3

Ovim postom sam pokušala obuhvatiti novosti u mojoj makeup ladici, mojoj sobi, mojoj kupaoniciod zadnjeg New in posta 🙂 Nisam uspjela u tom naumu, pa su neke stvari izostavljene, ali će se svakako naći u narednim postovima i recenzijama, jer sam skupila materijala za pisanje 🙂

Protekli mjesec je bio ispunjen blagdanskom atmosferom, prelijepim poklonima i ugodnim iznenađenjima 🙂 Znam da nije sve u materijalnom, ali mene svaki znak pažnje totalno podigne i uljepša mi sezonu. Ovaj Božić će mi ostati u lijepom sjećanju zbog prekrasnih događaja i druženja kojima je bio ispunjen. S nekim blogericama/kolegicama sam se i virtualno zbližila i osjećam se sretno zbog toga, jer mi intuicija govori da se radi o prekrasnim osobama, s kojima vjerujem da bi na kavi imala o čemu pričati, a teme ne bi nužno bile vezane za blog i kozmetiku 🙂

FotorCreated

Žao mi je što u ovom kolažu nisam obuhvatila sve poklone, ali jednostavno bi bilo prenatrpano 🙂

20150105_134214

Krećem s mojom božićnom željom 🙂 Htjela sam novu i posebnu šalicu za kavu/čaj 😀 moja Roseybelle je to nanjušila 😀 I kupila mi Gorjuss šalicuuu 😀 Uvijek sam ih gledala po netu i divila se koliko su slatke i posebne, a uživo je još ljepša. Zove se – Hush Little Bunny 🙂 Šalica dolazi u preslatkoj kutiji, koju planiram iskoristiti za pohranu nekih sitnih stvari. Kutija izgleda kao prava ukrasna, a krasi ju tamniji vintage print 🙂 Ako znate nekoga tko gaji ogromnu ljubav prema šalicama i toplim napitcima, ovo je pravi i prekrasan poklon ❤ Dobra stvar kod ove šalice je to što piše da je otporna na mikrovalnu i perilicu za suđe, odnosno njihovu toplinu 🙂

20150105_134531

Zatim slijede kozmetički pokloni od RoseybelleKrema za ruke Yves Rocher – Kakao & Naranča 🙂 Zasad ću samo reći da me miris osvojio, kao i formula kreme 🙂 Zatim slijedi prekrasan ruž od Wet n Wild-a, nijansa – Cherry Frost. Inače slabo nosim crvene ruževe, ali ovaj stvarno lijepo sjeda na usnama i lako ga je nositi 🙂 Nijansa u sebi ima roskastog podtona, koji meni više odgovara, jer sam hladni podton 😀 Za sv. Nikolu me iznenadila s L’orealovim lakom u nijansi Scarlet Vamp, koja je stvarno lijepa srednje do tamna zimsko-crvena 🙂

20150105_134845

Mama me počastila za Božić ovim dvojcem iz Avona. Stardust lak za nokte u nijansi – Crystalized Pink bio je na mojoj Wish listi čim sam ga ugledala. Toliko jednostavan, a toliko zanimljiv 😀 Bogato, ali decentno šljokičast – prelijevaju se srebrnkaste, rose-gold i čestice boje šampanjca. Ne može Vam dosaditi na noktima 😀 Nosila sam ga i božićnih dana i za doček Nove Godine ❤ Kraj laka je Hidrokolor ruž za usne u nijansi – Chic. Nisam ga još nosila, ali po swatchu sam primijetila sa se radi o lijepoj smećkasto-breskva nude nijansi, sa sitnim shimmerom 🙂

10857931_846872472044403_3163362950727453131_n

Mama me iznenadila i ovom preslatkom pletenom majicom iz Lidl-a. Kako u zadnje vrijeme težim jednostavnim bojama u garderobi, i ne želim prenatrpati ormar s 1000 različitih uzoraka i boja, koje ne mogu spariti, ovo je idealna alternativa za blagdanske i zimske dane. Vesta je srednje sive, lijepe boje- koja po meni nije monotona, i duž cijele veste su ravnomjerno posute sitne šljokice, za koje nisam primijetila da ispadaju, a prala sam ju dva puta 😀 Vesta na dodir djeluje malo grubo, ali je za nositi stvarno udobna. Sviđa mi se što nije pretopla i predebela vesta, pa ju mogu nositi i onih dana kada temperatura nije nužno minus, ispod kaputa 😀

10679634_852310128167304_3079392822471024291_o

Poklon od brata 😀 Kojeg sam nalijepila na Facebook stranici 🙂 Neke cure je zanimalo gdje je kupljeno – kupljeno je u Mulleru 😀 Iako je brat jedva dao tu informaciju 😀 Ne znam točno o kojem brendu se radi, jer je dosta naljepnica skinuto – na dnu samo piše Plaid & Simple collection. Prekrasan mi je dizajn ambalaže proizvoda, sve je u lijepom kariranom, vintage-blagdanskom stilu 🙂 A vrh priče je da sve dolazi posloženo na bijelim, drvenim sanjkama 😀 Sanjke su  glavna dekoracija u mojoj sobi ove zime 😀 Set sadrži – gel za tuširanje/kupku, losion za tijelo, sapun, sol za kupanje i malu/crvenu spužvu za tuširanje 🙂 Zasad sam koristila samo losion i miriši kao puding od badema

10854216_849080151823635_8397761274821334422_o

20141231_131836

Dva slatka poklona od dečka 😀 Mislim da je ovu dekoraciju/svijećnjak kupio u Jysk-u. Super je što svi njeni dijelovi i detalji dolaze odvojeno, pa možete poslagati kako hoćete 😀 Slatko mi je bilo kada mi je rekao da mi je to za moj blog i svijeće 😀 Kada prođu blagdani vjerojatno ću maknuti kuglice, ali češeri ostaju 😀 možda dodam još nešto na njega 😀

Svako malo si međusobno poklanjamo plišance, ovaj put mojim novim prijateljem je postao ovaj slatki, mali slonić 🙂

10873613_852280648170252_3968881011434889134_o

Crossing Beauty me uspjela ostaviti bez teksta, kada je odlučila poslati mi prednovogodišnji paket, s pomno odabranim beauty stvarčicama. Razlog? Zato što sam joj prva ostavila komentar na post 😀 Kada god stignem čitam njene postove, jer ulaže ogroman trud u njih, obradila je prva mnogo noviteta, a fotke su joj san snova. Svaka rečenica je na mjestu i zaista svaku čitam od riječi do riječi, jednostavno me uvuče u priču 😀 Ako niste znali Misha ima i Youtube kanal 😀 gdje još više dolazi do izražaja njena slatkoća, ljepota i lijepo izražavanje 😀 ❤

U paketiću se nalazio Eveline korektor koji je ima dvije funkcije – prekrivanje i posvjetljivanje, a to je upravo ono što sam tražila i imala sam ga u planu kupiti.  Wet n Wild Coverall kremasti puder, koji je prelagan i divan na licu 🙂 Wet n Wild Mega Rocks lak za nokte, naziva – Stick it to the Man 😀 već vidim da će se slagati uz mnoge boje, kao topcoat 😀 Te Lord&Berry prozirno sjajilo, nisam koristila ništa do sada od ovog brenda, ali je tako zanimljivo da se sjetila ubaciti mi prozirno sjenilo, koji je jako koristan dodatak šminkanju 😀

Milka je u suradnji s tatom brzo riješena 😀 😀

20150105_135530

Kod Beauty Blogette sam osvojila predivnu nagradu, kojoj se (naravno) nisam uopće nadala 🙂 Radi se o dva L’Occitane proizvoda iz Arlesienne kolekcije – krema za ruke i svilenkasto ulje za tijelo. Malo sam isprobala obadva proizvoda i oduševio me miris. Cvjetna kombinacija koja baca i na svježinu i na toplinu. Biti će recenzija sigurno, gdje ću se detaljnije pozabaviti proizvodima. Beauty Blogette isto čitam i cijenim kao blogericu, tako da ova nagrada za mene ima posebno značenje

20141229_095353

Zatim nešto potpuno novo za mene 🙂 Suradnja s Mea Organica 🙂 Osnivačica Mea Organica poslala mi je mnoštvo zanimljivih proizvoda i već imam prve, pozitivne dojmove 😀 Mea Organica je brand 100% prirodne organske kozmetike koja se stvara prema Vašim željama. Prepoznaje Vaše potrebe, tipove kože, te se stvara suradnjom. Sami birate kakav sastav želite u proizvodu 😀 Detaljnije o proizvodima u posebnoj recenziji 🙂 ❤

1278843_846660202065630_4535864634623673524_o

Jako mi je žao što ove proizvode nisam recenzirala tijekom blagdana, ali budu uskoro stigli na red 😀 Essence mi je poslao dva ruža iz kolekcije Come to Town 😀 te quattro paletu sjenila, naziva- Naughty or Nice? 😀 Oduševljena sam bojama koje prevladavaju u njoj, kao da sam si sama slagala blagdansku paletu boja 😀 Uskoro više, obećavam 😀

20150105_135237

Samu sebe sam počastila ovim mono ljepotanom, i imala ideju u glavi kako ću ga nositi cijeli Božić. No kako praktički živim na dvije lokacije, i ima dana kada sam jako lijena za sjenilo – ostao je zanemaren :/ Kupila sam ga, nakon što sam uočila da Catrice ima novu kolekciju, naziva – ViennART, a ime sjenila je – Lovely Lace 😀 Sjenilo je lijepe nijanse, koja po meni vuče na boju starog zlata s pomalo maslinasto-zelenim odsjajem, zaista posebnoA i sam izgled proizvoda u kutijici –  imitacija ručnog radaPodsvjesno mi ga je žao trošiti 😀

10688382_837676876297296_672469586182183089_o

Obavila sam mini kupovinu na Feelunique stranici 🙂 Naručila sam ovaj multifunkcionalni balzam, koji me privukao ambalažomDolazi od brenda Figs & ROUGE, a varijanta koju sam uzela je – Coco Vanilla 😀

Za razliku od gore spomenutog Catrice sjenila, ovo Rimmelovo Scandaleyes sam koristila vrlo često. Jako jednostavno ga je za nanositi, u par poteza dobijem prekrasnu smeđe-bakrenu bojicu, koja se lijepo presijava zbog prisutnog shimmera 😀 idealna nijansa za svaki dan, ali i za upotpuniti smokey eyes

20150105_135706

U svom postuPredbožićni vikend u Beču, sam spomenula da sam posjetila The Body Shop trgovinu ❤ Ovo iznad mi je djelovalo kao simpatični zimski set. Sadrži tri maslaca – Shea Body Butter, Chocomania Body Butter i Coconut Body Butter 🙂 Sva tri mirisa su poprilično zimska, čak i ovaj kokosasti, jer vuče na onu težu varijantu mirisa kokosa 🙂 Super mi je što je ova kutija u obliku srca kvalitetno zatvorena, jer kroz tu trgovinu prolazi mnogo ljudi, i nitko na sreću nije dirao 😀

Na kraju posta bi htjela spomenuti da sam jako zahvalna na svakom poklonu, sretna sam i ispunjena. Sada je na meni red – isprobati sve ove ljepotice i napisati koju pametnu 😀

Što Vas najviše zanima da recenziram? Što Vam se najviše sviđa? Što ste si Vi zaželjeli ovog Božića? Koji su Vam pokloni posebno dragi ? 

Hvala na čitanju!! 🙂 🙂

Ivana ❤ ❤

Advertisements

53 thoughts on “New In ~ Božićni pokloni, nagrade, shopping, suradnje <3

  1. Eto stvarno mi je drago da ti se sviđa sto sam ti odabrala, sve sam gledala da ti bude po ukusu, jedino je crveni ruz mozda nesto sto inace ne nosis, ali super ti stoji i budes ga i cesce sad vjerujem – zanimljivo je da smo jedna drugoj kupile crvene ruzeve haha 😀
    Od ostalih stvari mi je bas slatko ovo sta ti je brat kupio, posebno nekako, a i nagrada od Beauty Blogette je vrhunska, to si sama zelim i bas je super sto si osvojila 🙂
    Jako me zanima recenzija ovog balzama za usne sa feeluniquea i mislim da bi najradije da to prvo recenziras jer nisam drugdje vidjala recenzije tog proizvoda. Uz to – sto prije i Body Shop maslace, bas me zanimaju tvoji dojmovi, morat cu i ja svog uskoro 😀

    • da 😀 ma sve si pogodila 😀 sama sebi ne bi ljepše kupila 😀 radim sad bilješke čega se prvog moram primiti 😀 hodat ću po kući namazana svim i svačim.. odabrala si mi savršeni crveni ruž…a traje stvarno dugo, čak i dok pijem 😀 L’Occitane nagrada me posebno usrećila ❤

  2. Slonić je prekjut, obožavam plišance ❤ Oduvijek volim mix čokolade, slanih štapića, smokića i sl. kombinacije tak da sam se baš veselila probati ovu Milku, i bome je fina 😀 Mene najviše zanima recenzija ovog Wet n Wild lakića, izgleda zanimljivo 🙂 Hm, moja jedina želja ovog Božića je bio mir u kući. Naravno, zahvalna svim i na svim materijalnim stvarima, ali najviše od svega na novom članu obitelji, našem malom peseku ❤

    • Slonić je moja nova ljubav hehe 😀
      čokolada je vrhunska,, ja sam jela onu sličnu, ali sa slatki keksom prije ove, i ova mi je bolja 😀
      hehe nije čudno da te najviše lakić zanima 😀
      istina mir je najbitniji, sve ovo materijalno pada u vodu ako vlada nesloga 🙂 ❤

  3. Divan new in ❤
    Znači i čokolada je bila dobra 😀 haha
    Toliko mi je drago da sam te obradovala, a vidim da ni ostatak ekipe nije zaostajao 😉 Bravo za dečka, brat je odabrao krasan, originalan poklon (nadam se da su sanke vozive 😀 ), Ivana te je baš lepo obradovala.
    Čestitke za krasnu nagradu kod BB. Čekam utiske o Arlesienne ❤
    Puse :*

  4. Gorjuss šalica je pre pre premedena ❤ Sad i ja želim jednu 😀 Avon dvojac, ne znam da li mi je ljepši lak ili ruž 🙂 Odlična mi je majica iz lidla 🙂 A brat i dečko su ti kupili predivne darove. Stvarno prekrasan new in ❤

    • hehe 😀 šalica je zvijezda posta ❤
      avon stvarčice sam odabrala, jer volim takve boje, a nemam ih baš u kolekcji 😀
      da, svi su mi kupili i poslali lijepe stvari 😀 zahvalna sam ❤

  5. Pa ti si bila jako dobra kad si sve to dobila 😀 Sve mi se sviđa. Ova majica iz Lidla mi je genijalna i baš je idealna za blagdane jer se lijepo šljašti :)Kako sam freak za mazalice, slinim nad ovim TBS maslacima 😀

  6. Kako slatke stvaričice, sve je baš praznično 🙂 TBS maslaci imaju najljepše pakovanje i ako mirišu i njeguju dobro kao što izgledaju onda je kupovina odlična 😀

  7. Slonić je presladak *.* Ja bih recenziju bijelih, drvenih sanjki haha 😀 Ma savršene su, totalno fora, iduće godine i ja želim nešto takvo 😀

  8. Slonić mi se najviše dopada, obožavam plišane igračke ❤ (obožavam sve igračke :P) Žeeeeeelim recenziju TBS puterčića za tijelo 😀 iako mi se sve dopada, posebno catrice sjenilo. Češće ga koristi 😀

    • danas sam stavljala Catrice sjenilo,, lijepo izgleda, ali nakon nekoliko sati izbljedi 😀
      TBS mazalica ću brzo recenzirati jer vidim da one većinu vas zanimaju 😀
      i ja obožavam plišance 😀 ❤

  9. Sve je tako divno, a najviše od svega tvoj post koji odiše srećom i pozitivom ❤ Šalica mi je prekrasna, L'Occitane i Body Shop setovi također, a ove Essence ruževe sam si neki dan kupila jer se nisam mogla suzdržati nakon svih recenzija i swatcheva po blogovima, nijanse su prekrasne! 🙂
    Roseybelle, Misha i Beauty Blogette ❤

  10. Predivne si stvarčice dobila i kupila. 🙂
    Jako mi se sviđaju one Essence, pa bih volela recenziju o njima, posebno senka. Baš pre neki dan sam videla da je i kod nas konačno stigla ta kolekcija, pa mi je ta senka zapala za oko i naravno par lakova. 😀
    Baš mi je žao što se kod nas ne može naći ništa od Catrice kozmetike, mada mi se čini da su slični Essence-u ili grešim? 🙂

    • Essence ide vrlo skoro 😀 on mi je na vrhu prioriteta jer su boje zimske 😀 i dok je još aktualno ❤

      Catrice i Essence su cjenovno jako slični, možda su neke Catrice stvari mrvicu skuplje,ali mrvicu,, svega par kuna,,, mislim da Catrice ima bolje lakove i sjenila,,ruževi su tu negdje po kvaliteti kao Essenceovi matt ruževi,,, dok mi se Essence Limited edition kolekcije više sviđaju, nego Catriceove,, a i većina maskara su im bolje od Catriceovih 😀

  11. Prekrasni noviteti! Što se tiče L’Occitane proizvoda, drago mi je da su prvi dojmovi pozitivni. 🙂 Hvala ti na lijepim riječima. ❤

  12. Ajme, sve je prekrasno!! ❤ Ali najviše mi je za oko zapela vesta. Inače me oni boxovi u Lidlu uopće ne privlače, sve je razbacano, a roba mi se čini jako nekvalitetna, no ova vesta izgleda i više nego odlično. Šteta što je nisam prije vidjela. A Body Shop maslaci, obožavam ih 😀 Jednom ću se pošteno opskrbiti njima! 🙂

    • roba je u Lidlu po meni kvalitetnija nego u većini dućana,,sve što sam tamo kupila je deri peri i nosim godinama,, posebno tajce i pidžame,,,
      u zadnje vrijeme kupujem i ovako malo ljepšu robu, jer super prate trendove, a cijene su jako povoljne 😀
      ali najbolje je doći odmah kada s eotvori, jer onda nije sve otvoreno i razbacano kao što kažeš, već je sve lijepo upakirano 😀 ali ljudi su nepristojni pa sve otvore i razbacaju vrlo brzo 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s