Empty products #3

Na mom blogu je došao red za Empty post, odnosno proizvode koje sam potrošila ili ambalaže koje sam ispraznila zadnjih 2-3 mjeseca 🙂

Neko vrijeme odugovlačim s pisanjem ovog posta, pa je broj potrošenih/iskorištenih stvari porastao, tako da sam danas pripremila i poslikala samo nedekorativne proizvode, dok će dekorativna kozmetika biti u zasebnom postu.

Ovdje neću navoditi cijene proizvoda, jer se ne sjećam svih u kunu, ali mogu reći da su svi oni povoljni i pristupačni. Najskuplji je Afroditin maslac za tijelo koji košta 40 kuna 🙂

Presretna sam što ovo danas objavljujem i što sve navedeno napokon mogu baciti u kantu za smeće 🙂

Blogokolegice znaju o kakvom olakšavajućem osjećaju govorim 🙂

Krećem s proizvodima 🙂

kosa

Avon Naturals ~ maska za kosu s kvascem i žumanjkom

Za ovu masku sam napisala posebnu recenziju, gdje sam detaljnije objasnila razloge zbog kojih sam oduševljena njome. Ako Vas zanima pročitajte ovdje 🙂

Samo ću reći da je ovo jedna od najkvalitetnijih maski koju sam koristila do sad 🙂

Schauma Oil Intense ~ šampon za kosu 

Na nagovor Roseybelle sam odlučila kupiti i isprobati ovaj šampon.

Šampon je primjeren za dugu i zahtjevnu kosu. U sebi sadrži ulje makadamije, koje jača kosu od korijena, iznutra je obnavlja, štiti od pucanja, te čini kosu zdravom i sjajnom. Zadovoljna sam ovim šamponom – temeljito je oprao moju kosu, ali ju je pri tom njegovao zahvaljujući ulju makadamije. Unatoč tome što šampon sadrži ulje, nije dodatno mastio moju kosu i nisam imala nikakvih problema s ispiranjem, već ju je lijepo nahranio 🙂 Vjerojatno ću jednom obnoviti kupnju 🙂

L’oreal Elseve ~ Re-Nutrition – šampon za kosu 

Još jedan  dobar i kvalitetan šampon, koji je učinkovito prao moju kosu. Nakon sušenja ona je bila meka, sjajna i nekako prirodno uredna. Nisam ju trebala puno stilizirati i duže vrijeme se nije mastila 🙂 Formula šampona sadrži aktivne sastojke Matične mliječi i Omega 6, te djeluje tako da vraća hranjive sastojke u središte vlasi, potiče raspoređivanje hranjivih sastojaka od korijena prema vrhovima, te dugotrajno fiksira hranjive sastojke po cijeloj dužini kose – vjerojatno zbog ovog zadnjeg sam imala dugotrajni osjećaj mekane i nahranjene kose pod rukama 🙂 Ovo je šampon s vjerojatno s najboljim mirisom ikad 🙂

L’oreal Ever Rich ~ šampon za kosu (tester)

Ovaj tester šampona sam dobila uz L’orealovu istoimenu masku za kosu. Zbog samo jednog korištenja nemam detaljne dojmove o njemu. Sjećam se da je lijepo pjenio moju kosu i uredno se ispirao, te da mi se kosa nije mastila od njega. Vjerojatno ću si nabaviti punu veličinu ovog šampona i bolje ga istestirati 🙂

kosa1

Schauma Cream&Oil ~ regenerator za intezivnu njegu

Schaumin regenerator protiv ispucanih vrhova, koji zaglađuje strukturu kose. Ovo je moj najdraži regenerator za kosu zbog toga što ima posebnu kremastu formulu, koja lijepo hrani i zaglađuje moje vrhove. Ima kremastu formulu zahvaljujući arganovom ulju, a savršen miris zahvaljujući cvijetu vanilije koji sadrži. Ovaj regenerator je kvalitetanjeftin, a pruža bogatiju njegu mojoj kosi nego neke maske za kosu 🙂

lice2

Eveline Pure Control SOS i CV odstranjivač šminke oko očiju 

O ovom dvojcu sam pisala na početku prijašnjeg Empty products posta. Ako Vas zanimaju informacije o njima kliknite ovdje 🙂 Samo ću reći da su mi ovo dragi proizvodi , koje ću nastaviti i dalje kupovati 🙂 

lice

Balea ~ krema za matiranje lica

Ako me čitate, imali ste priliku saznati/pročitati da imam masnu kožu lica. Zbog toga uvijek tražim pristupačne, a kvalitetne kreme za matiranje lica. Ova Baleina je upravo takva – miriši prekrasno, pruža odličnu hidrataciju, brzo se upija, lijepo matira i izjednači lice, te je idealna kao baza za tekući puder ili BB/CC kremu. Svakako preporučujem:)

Hipp ~ hranjiva krema za lice 

Odlična kremica koju sam koristila kao dio noćne njege lica  u zimskim mjesecima. Lijepo je hranila, njegovala i štitila dijelove mog lica koji su se zbog hladnoće ljuskali i sušili. 

tijelo

M-lady ~ pjena za depiliranje

Volim koristiti M-lady pjene za depiliranje. Dobre su za nanošenje i na mokru i na suhu kožu (ako ste u žurbi). Doduše ova s mirisom cvijeta trešnje mi je manje draga od one s mirisom breskve i manga, jer je nekako rjeđa i pjena se kratko zadržava na koži. Stoga preporučujem  onu s mirisom breskve i manga, jer je kvalitetnija 🙂 

Afrodita 100% SPA ~ maslac za tijelo

Pročitale ste mnogo recenzija i pohvala za ovaj maslac 🙂 Ponovit ću sve što je već rečeno – kvalitetan, bogat maslac, koji lijepo njeguje tijelo, brzo se upija, miriši prekrasno, pogodan za nanošenje nakon depilacije, pruža SPA doživljaj. Još uvijek sam iznenađena s činjenicom da mi je uspjelo potrošiti maslac za tijelo u roku 3 tjedna – to je za mene doživljaj 🙂 Obožavala sam ga koristiti u zimskim/večernjim ritualima nakon tuširanja 🙂

20140502_103504

Astera ~ tekućina za ispiranje usne šupljine 

Sasvim solidna tekućina za ispiranje – dobila sam doživljaj dobro isprane usne šupljine, svjež dah. Dobra strana je što ne sadrži parabene i ne sadrži alkohol 🙂

Dove invisible dry ~ roll on 

Jedan od najdražih i najpouzdanijih roll-on proizvoda. Pruža 48-satnu zaštitu od znojenja, ne sadrži alkohol. Pošto volim nositi tamniju odjeću bitno mi je da se ne preslikava na njoj i ovaj je idealan zato za mene. Miris mu je ugodan i lako ćete se sprijateljiti s njime 🙂

Aveo mandel ~ odstranjivač laka s noktiju 

Skoro da ne postoji blogerica kod koje se nije našao na popisu Empty proizvoda 🙂 Za mene najbolji odstranjivač laka, jer kao što ste imali prilike saznati, iako sadrži aceton neće vam isušiti ruke, a lak skida učinkovito, bez previše muke. Ono što najviše volim kod ovog odstranjivača je to što kad skinem lak, odmah operem ruke – ali svejedno osjetim još malo ugodan miris ovog odstranjivača na rukama, vjerojatno je taj badem u pitanju 🙂

maramice

Becutan ~ vlažne maramice 

Ove vlažne maramice su namijenjene za higijenu i tonizaciju dječje kože, ali i odraslim osobama s osjetljivom kožom. Ovo su mi najdraže vlažne maramice zbog toga što su nježne, dobro  potpomažu pri skidanju šminke i čišćenju lica. No njihov najveći plus je mirismiriše kao da ste ih umočili u Becutan kremu. Većina Vas vjerojatno zna kakav savršen miris ima ta krema. Nikad se neću zasititi tog mirisa, a ove maramice ću svakako nastaviti kupovati.

 Beauty Iseree ~ blazinice 

Već sam nekoliko puta na svojoj Facebook stranici i u svojim postovima spomenula da su mi ovo najdraže blazinice. Volim ih što su čvrste, ne rasipaju se i dobro obavljaju posao. Možete ih kupiti u Lidl-u 🙂

sve

Kako Vam se svidio ovaj post? Nadam se da nije predugačak 😀 Imamo li neke zajedničke potrošene/voljene proizvode? 

Hvala na čitanju! 🙂 

Ivana ❤ ❤

Advertisements

41 thoughts on “Empty products #3

  1. kod mene je aveo off the list, jednom kupljen i tko zna kad ali je dobar za pločice od pečatiranja pa cu ga jedino u tu svrhu uzet. dove sam imala u spreju samo što meni svi ti sprejevi guše pa počinjem kašljat od njih. blazinica vise neznam ni ja koliko sam pakovanja potrošila i vise ne čuvam pakovanja pa ni neznam ali troše se brzinom munje 🙂

  2. Šampon Shauma cream&oil je za mene bio veliko iznenađenje, baš je godio kosi, a nešto se ne sjećam za regenerator. Dugo ne koristim jer mi opada kosa 😀 Imam želju da probam Afrodita maslac za tijelo, često me zove s police 😀

  3. Bas si dosta toga potrosila, super 🙂 posebno te moram pohvaliti sta si potrosila do kraja maslac za tijelo haha, ja to nikad ne uspijem, imam vec tri otvorena do pola. Moram se poceti mazati. Drago mi je da ti se svidio Schauma sampon. L’oreal Ever Riche je meni bolji i od njega pa sigurno neces pozaliti ako ga kupis. Od ovog navedenog sam probala samo sampone i regeneratore, ali zanima me ova Avon maska za kosu i Hipp krema.

  4. Bila si vrijedna 😀 Slažem se da je muka skupljati potrošene proizvode za post jer to ide tako sporo, a onda još pronaći mjesto, skriveno da ih nitko ne bi bacio u smeće prije reda 😀 Jako bih željela probati Balea kremu za matiranje, pogotovo sad kad dolaze topliji dani i lice mi se stalno sjaji i Afrodita maslac 😀

    • Balea krema je idealna za tople dane jer osim što matira, stvarno je osvježavajuća, miris joj je lijep i svjež 😀
      a za Afrodita maslac možda bolje koristiti ga dok je vani hladno, za tople dane su bolji laganiji losioni
      ali savršen je 😀

  5. stvarno si bila vrijedna 🙂
    Meni je ovaj Schauma Oil Intense šampon baš bio loš, a Lidlove blazinice su mi pregrube 😦
    slažem se za Becutan maramice i Aveo odstranjivač laka, a Afrodita maslac MORAM uskoro kupiti 🙂

  6. Ja sam probala puno Lorealovih šampona i svi su mi dobri, ali ne i odlični. Idući put bih baš mogla probati ovaj što hvališ 🙂 Za M lady pjenu nisam ni čula, koristila sam Gillette, sad sam prešla na Baleu pa bi bio red i tu probati. E da sam prije znala da postoji i mini verzija Hipp kreme. Uzela sam veliku i budimo realni nikad je neću potrošiti jer je koristim samo u određenim, rijetkim periodima, a zaista se sporo troši.

    • M- lady pjene se mogu kupiti jedino u Mulleru koliko ja znam, zaboravila sam to napisati 🙂
      da, ja sam ovu malu kremicu imala cijelu zimu, a stvarno često sam se s njom mazala.. ali je treba jako malo jer je gusta, pa se sporo troši 🙂

  7. Imam Afrodita maslac……njam njam kako miriši i odličan je…..a pročitala sam puno recenzija o Hipp kremici i kupila sam je prije 10 dana…..mogu samo reći….ja nemam pojma kako sam do sad živjela bez te kremice 😀

  8. Lidl blazinice sam vidjela kod tebe i vrh su mi! A ona spužva mi je malo pregruba. Znam da je za piling, ali boooli hahaha. Za Avon masku sve znaš. Također zadovoljna zahvaljujući tebi ❤

    • ajde baš m ije drago što ti se svidjelo to dvoje 😀 za spužvu znam da nekima ne paše taj tip spužva, ali meni baš nekako odgovara ta njena grubost, imam osjećaj da sam se baš oprala hehe 🙂
      hhehe ukradi sinu kremicu 😀

  9. Nedavno sam kupila ovaj rozi Aveo skidač laka malo za promjenu od Afroditinog. Ajme kako to čudo smrdi po alkoholu i isušuje nokte to je katastrofa…znam da svi hvale ovaj zeleni, ali za sad se ja vraćam svojoj provjerenoj Afroditi 🙂

    • sastav sam zaboravila pogledati, a ambalaža je u smeću negdje :/
      ali mogu ti reći da ja nisam uopće dobila dojam da ima silikona, nekako je prirodna maska, ne ostavlja onaj teški silinkosti osjećaj na kosi, već nekako dodatno ojača kosu i ostavlja ju sjajnom i mekanom…
      kad opet naručim i provjerim sastav javim ti 🙂

  10. Baleina matirajuća krema mi je bila prva krema za lice 🙂 Super je, lijepi i osvježavajući miris, ok efekt na koži…moram se sjetiti idući put da ju kupim 😀
    Neki dan sam potrošila Eveline pure control SOS, jako dobar proizvod za tu cijenu. Nastavljam s Neutrogena gelom od grejpa ali vratit ću se kad tad Evelineu 🙂

    • da Baleina krema je meni stvarno bila iznenađenje koliko je dobra, vjerojatno ću joj se vratiti kad potrošim zelenu Garnier Moisture Match
      a Eveline SOS je upravo takav proizvod – moraš mu se tu i tamo vratiti, vjerojatno mi je to najbolji gel za pranje lica, ali iz znatiželje tu i tamo kupim neki novi 😀

  11. Dobru si ti količinu proizvoda potrošila! Ja definitivno moram kupiti ovaj Afroditin butter kad ga sa svih strana hvalite! 😀

  12. meni su recimo te blazinice iz lidla kriminal, imaju oštre rubove uz koje samo što si ne iskopam oči 😦
    a aveo aceton totalno mučki isuši moje nokte… što je samo dokaz da smo svi različiti i pašu nam različite stvari 😀
    vive la différence!

  13. Imam upravo ovaj Dove roll on, ali sam stekla utisak da je po pitanju mirisa skroz neutralan, dobar je po pitanju efekta samo bih htela da je malo jaci cvetni miris lol :). Svidja mi se kako izgleda Hipp krema, moracu da pogledam ima li je ovde, i volela bih Eveline pure control da isprobam zvuci dobro. Cim dodjem do Avonovog kataloga moracu da potrazim ima li jos uvek ove maske, ako kazes da je dobra mora da se proba 😀 🙂

  14. Super! Hvala ti što si napisala recenziju o Avonovoj maski za kosu s jajima koju ovih stopa idem pročitati. Kupio sam ju, ali mi stoji u postavi i čeka na svoj red. 😀

  15. I meni su super Loreal-ovi šamponi a morat ću da probam taj Schauma Cream&Oil ~ regenerator za intezivnu njegu ,zvuči jako dobro .
    Recenzija je predivna i uživala sam u čitanju ,izvini što sam tek sad našla vremena da je pročitam .

    • ma nema problema, ja bi i htjela da čitaš moj blog kad imaš lijepo vremena i kad si opuštena 🙂
      da, moram ću istestirati više L’orealovih šampona, jer očito odgovaraju mojoj kosi 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s