Aveo Flying Kisses

Aveo balzami za usne su odličan proizvod i možete ih naći u Mulleru. Mene su privukli zbog niske cijene, koštaju nekih 10-11 kuna. Prvi Aveo balzam koji sam kupila je Aveo Lippenpflege Hydro, bila sam jako zadovoljna s njime, lijepo je njegovao usne i dao im hidrataciju, brzo se upijao, i imao je ugodan, neutralan miris balzama za svaki dan.  Nakon što mi je upao u kavu dok sam ju pila :D, odlučila sam se  zaputiti u Muller po njega, međutim vidjela sam da su dobili limitirane balzame. Slaba sam na limitirane stvari, jer kao što sve znate uvijek imaju preslatku ambalažu, a i sama činjenica da su sad tu i poslije ne, budi u meni želju da ih odmah sve ugrabim. Još je Muller snizio sve  Aveo balzame na 6,90 kn što je smiješno jeftino, no odlučila sam se kupiti samo jedno, jer mi nema smisla nagomilavati.

2013-11-26 08.30.13      2013-11-26 08.31.22

Za oko mi je najviše zapeo ovaj naziva Flying Kisses. Zbog jedinstvene ambalaže. Sviđa mi se to što je crne boje, na slici se ne kuži, ali ima na sebi sitne sitne šljokice, stvarno posebno.I ove leteće puse su mi  simpatične i slatke. Nekako se cjelokupni dizajn ambalaže uklapa u moje preblagdansko raspoloženje koje traje već tjednima 😀

2013-11-26 08.45.35

Kad sam došla doma i otvorila ga malo me razočaralo što je jedan dio bijele boje, i nekako mi je to bila šaka u oko hehe. No brzo sam to preboljela i krenula u isprobavanje.

Proizvod je težak 4,8 grama, te ga se treba potrošiti u roku 12 mjeseci. Ambalaža u kojoj se nalazi je čvrsta, kompaktna, kao i kod skupljih balzama za usne. Nisam po ničemu primijetila nekakav nedostatak  obzirom da je jeftin. Cijena mu je na sniženju 6,90 kn.

Miris ovog balzama je odličan, podsjeća me na žvakaće gume za djecu. Ako volite taj miris onda super 😀 Balzam sadrži formulu s prirodnim pčelinjim voskom, koji usne čini mekanima te ih štiti od sušenja. Ne sadrži parafin. Lijepo se razmazuje, te brzo upija. Ostavlja lijepi decentni sjaj na ustima.

Kad sam ga počela koristiti usne su mi bile bolesno ispucane, no nakon dva dana korištenja ovog balzama, skroz su se oporavile.

Jako sam zadovoljna ovim balzamom. Aveo je opet dokazao da ima jeftine, a stvarno kvalitetne proizvode.

Koristite li Aveo balzame? Jeste li zadovoljne s njima?

Ivana ❤ ❤

2 thoughts on “Aveo Flying Kisses

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s